joi, 22 mai 2008

Doi noi secretari de stat la MJ

Saptamana asta, la MJ, au avut loc schimbari importante. Au fost inlocuiti doi secretari de stat. Initial, stirea a iesit pe surse si a fost prezentata in premiera pe Penitenciar!, dar a fost infirmata de cei vizati si chiar s-a bucurat de un drept la replica din parea unuia. Ulterior s-a aflat oficial, dar nu au fost multe comentarii din partea MJ.
Cine sunt cei doi plecati dar, mai ales cine sunt cei doi veniti, cititi pe Jude in Romanica.

3 comentarii:

Anonim spunea...

asa e maica, cu sfinta kibedi,

"Cace" e privat, privat ramine... decit daca nu e in delegatii in interes de serviciu, care nu mai E "CACE" PRIVATE....
in rest,poate cace mai e si alte cele...

dar cind au fost numiti SS astia, ati cerut relatii DE CE?
ca poate nu meritau?
atunic nu era nevie de PR si comunicare transparenta?

Salut!

Anonim spunea...

Da` ce, prostimea isi alege conducatorii? Hait, astia vin cu ordine de sus. Iar daca e ordin, cu placere...le-om duce toate. Democratia si politichia nu se prea impaca. Dar ei trec, noi ramanem. Diferenta dintre noi si ei e ca noi nu avem...nu, nu bani mai multi ci...soferi mai buni :)

Anonim spunea...

Bre,

Soferii asignati pt SS din MJ de sex feminin nu trebui sa fie buni car-driver
Competenta lor esentiala este aceea de Chauffeur al sufletului si, mai ales, al trupului cocoanelor de virsta 2,9(9)... adeca, aritmetic iesprimind, cam peste 50 de trandafirasi.

In rest, sfinta kibedi a Justitiei voastre, are pretentia ca a fost revocata pe considerente politice, avind in veder alegerile ce vin... Incit, auzind acestea, parca imi vine si mie sa intreb, precum ziceau stramosii nostri (da' azi nu-mi vine in latineste, ca am un lapsus) " ce are (consulul) Sulla cu Prefectura ( fie si MJ) ?", sau, ca sa-l parafrazez pe un distins emanat al Revolutiei din '89, "ce are clitorisul (doamnei) cu alegerile ce vin" ?
Poate doar asemuirea cu Ciociolina ar mai lamuri ceva... dar o sa ma acuzati de sovinism, asa ca nu am comis-o!