luni, 19 mai 2008

Gheorghe Mocuţa scrie din nou Gherilei - de data aceasta echipei Penitenciar!

Cum muream de invidie că personalităţi ale reformei justiţiei le scriu doar colegilor noştri de la Jude în Românica, astăzi ne-am liniştit pe deplin iar sentimentele noastre meschine faţă de colegi s-au evaporat, fericiţi că am primit şi noi un drept la replică din partea domnului Mocuţa, secretar de stat MJ.
În data de 16 mai am informat cititorii noştri că pe culoarele MJ-ului umblă zvonul plecării acestuia. Cum n-am reuşit să obţinem o confirmare sau o infirmare a zvonului, nu putem decât fi recunoscători promptitudinii cu care domnul Mocuţa a clarificat lucrurile, astăzi 19 mai, printr-un drept la replică trimis blog-ului Penitenciar!. Şi cum domnul Mocuţa a profitat de această ocazie ca să ne şi tragă de urechi pentru răutatea noastră, vorbind, în acelaşi timp, foarte respectuos despre domnia sa, la persoana a 3-a, ne-am permis să întârziem puţin publicarea dreptului la replică pentru a ne face, între timp, mea culpa şi a scrie câteva cuvinte pentru a ne cere scuze eterne pentru nedreptăţile făcute acestui "protector al legalităţii", dupa cum scrie despre sine chiar Domnia Sa.

UPDATE: Cum, între timp, ne-am făcut autocritica, puteţi citi aici dreptul la replică, dar şi răspunsul nostru..

Un comentariu:

Anonim spunea...

de o parte,
Jalnic suna o replica a unui SS din MJ..
Cam de nivelul unui shmecheras mai spalat din cartierele rau famate ale Bucurestiului... plus limbishoara de lemnutz, de care procurorii nostri cu 30 ani de meserie (partea a' de formare profesionala prin regimul impuscatului) nu se mai pot dezbara...

Pe de alta parte,
Pot sa inteleg ca pe faras in MJ nu mai e niciunul dintre SS din MJ,
Nici chiar si-mai-shmecheroaica de Kibedi?
Care, in spiritul unui profund dispretz fata de oricine nu este de acord cu dinsela-distinsela,
nu are nici o replica orice ar fi, nici la scandalul sexual cu soferel-amantzelul ei, nici la interventiile pt procesul ref la copilul acestuia, resp interventii pt apartamentul pt Florinel-soferel, primelor din mandatul qariu, si multe altele, depsre care nu se povesti (inca) pe-aci dar, Prietenii stiu de ce!

Hai, ca (pardon!) chiar avem SS-de-SS-MJ!

Domnul Ministru se poate mindri cu ei! Sint Fosile-absolut-reprezentative-ale-Justitiei-de-la-Romanika...
Atita vreme cit mocutze-kibeditze-barbulesti populeaza fauna de pe la virf prin justitia noastra, raminem tot unde sintem!
La pamint...