luni, 19 mai 2008

Penitenciar! nu s-a înşelat: Mocuţa şi Kibedi sunt pe făraş!

Am avut avut dreptate! Acum ce ar trebui să facem? Să murim de ras? Să-i transmitem salutările noastre din mers domnului Mocuţa? Să ne lăudam că am fost primii care am transmis ştirea încă din 16 mai? Să facem mişto de scrisoarea domnului Mocuţa? Habar nu am, dar asta e ştirea serii, preluată de pe Hotnews:
"Premierul Calin Popescu Tariceanu a decis, astazi, inlocuirea din functie a doi secretari de stat din Ministerul Justitiei - Gheorghe Mocuta si Catalin Chibedi, anunta televiziunile de stiri. In locul celor doi au fost numiti secretari de stat la Ministerul Justitiei Gabriel Tanasescu si Radu Constantin Ragea."

4 comentarii:

Anonim spunea...

Acum Kibedi plinge si se umileste pt a ramine in MJ drept consilier de ministru,
Doar ca sa ramina cu Florin-sofer..
Si o ia de paravan pe fiica-sa,pt care trebuie sa ramina in Bucuresti, ca e studenta si nu are unde sta.. De parca fata nu ar avea unde sa stea in Bucuresti, la tatal ei are domiciliu dupa ce coana Kibedi l-a aruncat din casa sa de la Satu Mare...
Coana Mare Kibedi nu mai minte pe nimeni...

Anonim spunea...

Nu cumva prin aceasta miscare se urmareste ca Oficiul National al Registrului Comertului sa treaca in subordinea Camerelor de Comert si Industrie. Sa nu uitam faptul ca avocatul iesean Mihail M. Vlasov a pus ochii pe aceasta institutie, din motive financiare!!! Ministrul Justitiei a fost singurul care nu a dat un aviz favorabil! In rest, Ovidiu Silaghi si Vosganian au semnat cu ambele maini!

Anonim spunea...

Hai fii serios cu registrul ala...
acu' mai ramine sa o deplingi pe kibedi ca a fost demisa ca e etnie de aia speciala, stii tu.
Cind de fapt, tocmai de aceea a fost numita acum 3 ani.

ESTE DOAR INCOMPETENTA SI NESIMTIRE.

atit.

Anonim spunea...

MA BAIETI DA' FRICA VA MAI E DE FETELE ASTEA 'UDE MEREU'. UNA TOCMAI A SUPT TOT CE SE PUTEA DE PRIN MJ SI S-A DUS IN CONCED', CICA DE MATERNITATE (DA IO' ZIC CA E DE PATERNITATE, K ARE GRIJA DE CEL CARE VA FI TATAL MIXTURII SPERMATO-OVULO PESTICE).

ALTA, PRECUM SCRIE LA BLOG FACE LA FEL PENTRU A RAMANE CU DRIVERUL... IO ZIC CA NU ERA CAZU' SA DAI LA FETITELE CU COSTUMATIE ROSU ALB VERDE FONCTII DE CONDUCERE....NU DE ALTA, DA ELE'S OBISNUITE CU HUSARII, SI DACA N-AU HUSAR, INCEP SA CALAREASCA TOT CE APUCA....

MA MIR CA PORTARII DE LA MJ N-AU CERUT PENSIE DE INTRETINERE, LA CATE REVISTE DE SPECIALITATE AU LECTURAT (VEZI CE SCRIE PE TOATE CHIOSCURILE ..."AVEM REVISTE XXX HU"). POATE UNU, DOI DINTRE EI AU SI PUS IN APLICRRE CE AU CITIT CU FETITELE PERPETUUM UMECTATE.

BAIETI, IO DZIC SA VA BUCURATI SI SA VA SUGETI BURTILE, CA RESTU, S-A DUS PE APA TISEI....NU LASATI TRECUTUL SA VA AFECTEZE SI ORIENTATI-VA SPRE ALTE SPECII, CUM AR FI CHINEZOIACELE, CA CEL PUTIN ASTEA TREBE' VIZATE....POATE VA TRAGETI SI VOI UN BONUS CAND PUNETI O STAPILA UNDE TREBE..... UITATI DE FETITELE PERPETUUM UDE, CA N-AU STUDIAT DEZVOLTAREA MAI MULT SAU MAI PUTIN DURABILA....

SALUTI... TUTI FUTTI

SI NU UITATI:

....... MUMA hu SA NU FIE.....

BOZGORELU' JURIZDAT