joi, 18 decembrie 2008

Procurori cu probleme

Enervata ca judecatorul cauzei a admis ca un martor (banuit ca ar fi fost influentat de procurori) sa raspunda daca inainte de proces s-a prezentat la sediul DNA pentru anumite discutii, Liliana Zamfirescu s-a dezbracat de roba si a trantit cu ea de masa. Procuroarea Alina Simona Catană de la Parchetul de pe langă Judecătoria Piatra Neamţ a fost exclusă din magistratură şi Gabriel Salontai, procuror la Parchetul de pe langă Judecătoria Tarnăveni, a rămas fără 15 % din salariu timp de o lună. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, Dan Deac, a fost prins cu minciuna. Marian Stănciulescu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş are o avere estimată la peste 10 milioane de euro. Un prim-procuror din Vişeul de Sus trimite infractorii... la spovedanie. Se fac cercetări prealabile referitoare la conduita procurorului de la Parchetul de pe langă Tribunalul Bucureşti care instrumentează dosarul interlopului Sile Pietroi.

A se citi Justitiar Roman

3 comentarii:

Anonim spunea...

Intrebare la Radio Erevan:
EXISTA PROCURORI FARA PROBLEME de etica profesiona, de conduita morala si civica?

Raspuns:
Da, exista procuror fara probleme profesionale , de conduita etica si morala ,
dar ei nu fac parte din coprul magistratilor din Romania....

Anonim spunea...

de curiozitate, cati procurori cunoasteti? mai bine zis, ii cunoasteti pe toti de va dati cu parerea despre ei asa in masa?

Anonim spunea...

din pacate, cunosc multi procurori, mult prea multi procurori ... direct sau indirect

si aproape toti au o problema de MENTALITATE ref la pozitia, rolul, si responsabilitatile ce le revin... Procurorii din Romanika nu au sentimentul ca sint, de fapt, avocati ai statului ci ca sint lasati in justitia tarisoarei de catre Dumnezeu si preshedintele tarii, ca si ACUZATORI AI INDIVIDULUI.

MENTALITATE PAGUBOASA care se perpetueaza in sistem. cine nu joaca jocul, este rejectat din sistem .. cine aplica sirguincios omerta si respecta regula jocului, este promovat.

putinele exceptii ( MULTI PREA PUTINE, Din apacate!) - CARE EXISTA, SE REFERA LA OAMENII DE MARE CALITATE care, intimplator, sint procurori; dar aceste exceptii intaresc regula...