marți, 10 februarie 2009

Judea Turcu-membru AMR

Judecatoarea Turcu revine pe acelasi post de conducere la Tribunal. In plus, revine in Asociatia Magistratilor din Romania. De fapt nici nu plecase: la 3.06.2008, judecatoarea nu era membru al niciunei organizatii, potrivit declaratiei sale de interese. Doua saptamani mai tarziu, devine membru AMR, reinnoindu-si declaratia. Asadar: cum a vazut ca a dat de belea, cum judecatoarea s-a inscris in AMR. Fara nicio verificare, mai ales ca se stia ca in urma cu un an si o luna fusese prinsa la volan in conditii incerte, a fost acceptata. Dupa care, la nici 5 luni de la inscriere, cand lucrurile se inflameaza, se afirma public ca se va discuta cazul ei in AMR. De atunci, tacere.
.
Click pe JIR.
.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dar cine este marele guru al consiliul de Etica Profesionala in AMR?

Kibedi Katalin, destituita din functia de SS la MJ pt "combinatia" sexuala cu propriul sofer, cu care se giugiulea :in interes de serviciu" pe la locatiile de odihna la MJ ,
Kibedi care a intervenit "gingas" in calitate de SS MJ in procesul de custodie copil al amantului ...
Kibedi care proslavea suprematia hormonilor asupra ETICII!

hai sa murim cu totii de ris,

Kibedi, k-urveta care a fost destituita si din functia de consilier al MJ in urma doveditei promiscuitati ("realizate" in cooperare cu sofero-amantul ei foarte tinerel si dotat)

o va judeca pe betziva Turcu...


parol, halal ETICA, halal MAGISTRATI...