vineri, 11 iulie 2008

Lidia Bărbulescu în delirium tremens: MI6, CIA, Gherila Virtuală şi conspiraţia antijustiţie


Doamna Justiţiei româneşti, simbolul românesc al duduii care împarte dreptatea cu balanţa, dar care te fură la cântar, varianta neaoşă a eleganţei feminine,
mamă iubitoare şi preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, confirmă din nou încrederea acordată, ne informează Academia Caţavencu.

Garant al independenţei justiţiei şi apărător al magistraţilor în înfăptuirea unui act imparţial de justiţie, preşedintele CSM a demascat, din nou, interesele imperialiste de destabilizare a ţării noastre. După ce a dat câte un cap în gură Comisiei Europene şi Departamentului de Stat în urma rapoartelor negative asupra justiţiei, o palmă nesimţiţilor de la Banca Mondială care au avut tupeul să critice stadiul de implementare a proiectelor finanţate de aceasta în justiţie, Lidia Bărbulescu a dezvăluit de Ziua Justiţiei mecanismele ilegale de finanţare din surse externe (CIA, MI6, Mossad) a unor elemente duşmănoase interne. În ciuda riscurilor de a fi acuzată de delir sistematic, Apărătoarea Dreptăţii a făcut publice numele trădătorilor de neam şi ţară care îşi vând sufletul şi conştiinţa străinilor şi intereselor imperialiste ale acestora:
AVOCAT IN ROMANIA, GREFIER ÎN ROMÂNICA, JUDE DE SERVICI, JUDE ÎN ROMÂNICA, JUSTITIAR ROMAN, PENIFEST, PROCUROR PANAIT, ULTRAJURIDIC.

Cică, nemernicii, sunt finanţaţi de americani. Cu banii aceştia îşi cumpără publicitate în presa coruptă şi defăimează justiţia din România, stricând imaginea ţării şi destablizând performanta justiţie română.


Stimată Apărătoare a Justiţiei,

în primul rând să ştiţi că n-am dat niciodata bani la Caţavencu. Niciodată. Ne jigniţi. Nu ne cumpărăm publicitate decât la Gardianul, Jurnalul Naţional şi, câteodată, ZIUA! Ca să aflăm primii ce mizerie se mai scurge de la CSM.

În al doilea rând, să ştiţi că nu dăm bani doar în presă, da? De obicei mai mituim pe unul şi pe altul pentru ca vreun prieten comun, dar mai tont, să fie şi el şef pe la vreun parchet.

Şi, în al treilea rând, mai sponsorizăm deplasări externe de plăcere pentru informatorii noştri. Din câte am auzit, CSM-ul are mari probleme financiare pentru deplasări în interes de serviciu.


Stimată doamnă şi iubitoare mamă,

Eu şi tovarăşii mei în ale fărădelegilor şi trădărilor de ţară din Gherila Virtuală am format o comisie de evaluare, ceva în genul Inspecţia Judiciară. Şi am decis: nu sunteţi paranoică!!!

Paranoia este
psihoza caracterizata printr-un delir sistematic, fara diminuarea capacitatilor intelectuale. Paranoia apare de cele mai multe ori la subiectii predispusi: supraestimarea de sine (orgoliu, megalomanie), rigiditate psihica (neincredere, dogmatism), erori de judecata cauzate de premise subiective, desi rationamentul este logic.

Or, dumneavoastră doamnă, prezentaţi toate simptomele, mai puţin două: "fără diminuarea capacităţilor intelectuale" şi "raţionamentul este logic".

Ca atare, primiţi doar un avertisment pentru difuzarea prostiilor spuse la ceas de maximă audienţă!

Articolul a fost publicat pe blog-ul vândut americanilor http://penifest.blogspot.com/

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua.
Va scriu pentru ca am nevoie de ajutor de la cineva care este cu mult mai informat decat mine in domeniul justitiei in particular si al dreptului in general. Am postat aceeasi intrebare si pe alte bloguri care monitorizeaza si amendeaza justitia romaneasca.

Imi cer scuze ca nu fac un comentariu la tema post-ului dumneavoastra si ca imi postez aici rugamintea, dar nu am stiut cum altfel sa va contactez.

Pe scurt, intrebarea mea este care din facultatile de drept particulare din Bucuresti sa o aleg pt a o urma? Contextul este acesta: nu ma intereseaza sa profesez ca avocat, ci doresc sa ma folosesc de cunostintele acumulate in activitatea anteprenoriala pe care o desfasor si o voi desfasura si, eventual, in cariera politica pe care mi-o pregatesc de ceva vreme. Acestea, cumulate cu alte cateva motive personale, ma indeamna sa urmez o facultate de drept. Asa ca imi doresc o facultate particulara in care sa am de la cine sa invat, si la ale caror cursuri sa nu fie neaparata nevoie sa particip in totalitate. In acelasi timp, nu imi doresc sa ajung intr-o facultate gen Spiru Haret, unde am inteles ca examenele sunt niste grile pe care oricum le ai la dispozitie cu mult inainte de examen. Vreau o facultate "pe bune".

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra si scuze inca odata pt calea pe care am ales-o pentru a va contacta. Daca imi veti da un raspuns si veti prefera sa imi scrieti personal in loc sa dati un raspuns aici, atunci o puteti face pe adresa [ovidiu_mihalcea] @ [yahoo.com]

Cu stima,
Ovidiu

Anonim spunea...

realitatea e ca d-na Barbulescu sufera totusi de paranoia daca ne raportam la dexonline: "PARANÓIA s.f. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuţiei, prin halucinaţii etc.; boală care face parte din acest grup. [Pr.: -no-ia] – Din fr. paranoia".. pamfletul vostru are insa urmatoarea asemanatoare cu realitatea: "inspectia judiciara" a Gherilei ia decizii in mod surprinzator dupa o metoda reala, folosita chiar de inspectia CSM: se ia un text dupa ureche si se interpreteaza dupa ureche, eventual cu o aparenta de sofism. rezultatul e cel pe care il stim cu totii: dovada exista dar nu se vede!! sau, dupa caz, dovada se vede dar nu exista :(((

Famiglia Musat spunea...

Lol. Mi-a placut comentariul dumneavoastra :)). Eram constient ca e aparuta ca barfa in public. Asa ca e totusi un pamflet cu ironii mai mult sau mai putin reusite.