luni, 11 august 2008

Parasutism la DNA

Daniel Morar, seful DNA, e pus in avion si aruncat la Bruxelles. Ma rog, asa vrea ministrul, sa scape de el avansandu-l. Intre timp, gaseste un procuror care e si parasutist cu acte in regula pentru DNA: Monica Serbanescu. Nu ne intrebati cine e, ca nici noi nu am auzit de ea pana acum. Incercam in cateva cuvinte sa punem pe tapet ce am mai auzit si noi de la unii, de la altii, sau ce am gasit pe net.

Cititi AICI

4 comentarii:

Anonim spunea...

Parashutism, Baschetball... Parashute...

Care e relevanta info cu parashutismul?

Si Kovesi a fost baschetbalista...

In fond,daca tot am adus vorba de parashute, bine ca ministrul Predoiu nu a nominalizat-o pe alta consiliera a sa, Kibedi Katalin,fosta SS in MJ, vedeta unui scandar amoros cu soferul sau mai tinar cu 18 ani... Senior-Parashutista in magistratura din Romanika...

Anonim spunea...

KIBEDI PARASHUTA,
presupun ca ati vrut sa spuneti, anonimule de la 13:03....

e mult mai aporape de competentele etalate de catre kibedi in MJ... si nu numai,
istoria competentelor din doemniu a coanei e mai veche, s-a etalat si pe Procuratura Carei, cea din Satu Mare....

Echipa JIR spunea...

Va rugam nu injurati magistratii pe acest blog. Ca ei e cei mai buni, drepti si curati. Vreti sa dea CSM vreun comunicat de aparere a reputatiei??? Uuups!

Anonim spunea...

Dar eu nu i-am injurat!

s-au "auto-injurat" ei prin propriile lor fapte, pe care uneori nici nu au corectitudinea minimala sa si le recunoasca atunci cind sint dovediti - caz particular si Coana Mare Kibedi, care isi imagineaza ca daca utilizeaza cuvinte bine dramuite si nu spune "da, recunosc, asa e ", ci muta discutia in alte zone, fapta in sine a si disparut!
si e mai parashuta concubina amantului... (daca doriti, pot folosi un alt cuvint decit "parashuta" )

cit depsre reactiile CSM-ul.... evaluati reactiile celeilate Coane de cind a fost numita, ca va dati seama cine e cea care povesteste vorbe si propozitii ...