sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Predoiu: `Ordon neexecutarea!`

Toti de prin sistemul judiciar am fost nevoiti sa ne cautam dreptatea in justitie in problema salariala. Printre reclamanti, si ANP-istii. Numai ca, cand sa isi execute hotararile irevocabile, ca de obicei ordonatorul de credite (MJ) se opune. Asa ca oamenii, cu hotararea in mana, se duc la executorii judecatoresti. Care incep procedura de poprire a conturilor MJ. Logic, dar nu normal, MJ incearca sa blocheze executarea, facnd contestatie la executare.
.
Restul la ...JIR
.

2 comentarii:

Anonim spunea...

trebuie mers la cedo cu aceste escrocherii

Anonim spunea...

Domnilor Magistrati,

daca tot va amintirati ca exista CEDO,
poate folositi ocazia sa va achitati de oblIgatia MORALA care va revine sa platiti Statului Roman ceea ce acesta trebuie, la rindul sau, sa plateasca impricinatilor instrumentati si judecati atit de "corect" si "responsabil" de catre Dvs!

ca sa nu mai platit tot noi, contribuabilii,
pe linga salariiLE si, mai ales, PRIVILEGIILE voastre, si aceste penalitati stabilite d ecatre CEDO, si datorate PROSTIEI, CORUPTIEI, INCOMPETENTEI, NEPASARII cu care va achitati DVs, STIMATI MAGISTRATI, de RESPONSABILITATEA ce va revine ca infaptuitori ai actului de justitiei in Romanika!
caci va vad foarte doritori de dreptate cind sinteti impricinati,
deci ca, va judecati intre voi, sub deviza :

' noi sintem MAGISTRATI/ dorim dreptate / dar nu in rind cu prostimea/ ci cu cei ca si noi/ PRIVILEGIATII/ caci noi sintem PUTERE-n Stat / iar munca noasta este cam de ….!"